beoordeeld met een 8.2

werken bij speakup

Werken bij Speakup betekent bijdragen aan het verbinden van mensen met technologie. De medewerkers zijn de kracht van het bedrijf. Of je nu stagiair, starter of een medewerker met passie bent, wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent om onze ambities te realiseren.

Bij Speakup werk je in een moderne en inspirerende werkomgeving. De passie voor techniek en innovatie staat hierin centraal.

bekijk onze vacatures

accountmanager

€ 2.748 - 4.139 bruto p/m

programmeur pc

cloud engineer

€ 2.800 - 4.300 bruto p/m

software developer

software developer

€ 2.816 - 4.997 bruto p/m

Hybride werken in praktijk als developer.

netwerkspecialist

€ 2.816 - 4.997 bruto p/m

consultant koptelefoon pc

technisch consultant

€ 2.816 - 4.977 bruto p/m

neem zelf de regie in handen

 Wij hechten veel waarde aan persoonlijk leiderschap. Je hebt zelf de regie over je talentontwikkeling en krijgt alle ruimte om te groeien in de richting die jij wilt.

wil je bij ons werken?

Zou jij ons team wel willen ondersteunen? Wil jij ons helpen met het verbinden van mensen? Neem contact op en wie weet ben jij wel ons nieuwste teamlid!

afstudeeropdracht of stage?

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste studenten en scholieren die de wereld van communicatie en/of het bedrijfsleven willen verkennen. Speakup is een erkend leerbedrijf en biedt tevens stage- en afstudeerplekken aan voor HBO en WO studenten.

Ben jij op zoek naar een stageplek en spreekt Speakup jou aan? Neem dan contact met ons op!

open sollicitatie?

Zie jij het helemaal zitten om met Speakup een nieuw avontuur aan te gaan? Schroom niet en neem gelijk contact met ons op!

contact opnemen

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Vul hier onderstaande formulier in zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Hoe wil je dat wij contact met je opnemen?

terugbelverzoek

Heb je een vraag of interesse in onze dienstverlening? Wij helpen je graag op weg. Laat een terugbelverzoek achter zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Vraag vandaag een offerte aan

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden wij je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Voor meer informatie over je e-mail add-on opties, bezoek de volgende pagina: (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Contactpersoon(Vereist)
Bedrijfsadres(Vereist)
Aantal gebruikers in je onderneming(Vereist)