Bijbaan, afstuderen of stage lopen?

Studenten, welkom in Enschede!
Ook bij ons ben je van harte welkom.

 

Wij vinden dat jij, samen met alle andere collega’s, de sleutel bent tot het waarmaken van onze ambitie en wij bieden je daarom alle ruimte om verder te groeien en jezelf te ontwikkelen, samen met ons en het bedrijf. Zo kunnen we sámen onze klanten steeds dat beetje extra bieden. We hebben heel veel leuke en nieuwe ideeën, maar zonder jou kunnen we deze niet realiseren. Ben jij op zoek naar een bedrijf met oog voor jouw talenten en wensen? Dan biedt Speakup studenten – jou dus – een bijbaan,  afstudeerplek of stage als startpunt van onze innovatieve en motiverende, wederzijdse samenwerking.

Vanuit een vrije en zelforganiserende cultuur werken we elke dag gezamenlijk aan nieuwe oplossingen voor de zakelijke markt. Hierbij maken we gebruik van de nieuwste technieken en methoden. Ben je commercieel, juist een gadgetfreak, wordt je misschien wild van mooi design, van 1-en en 0-en, of hou je juist van het inzichtelijk maken en onder de aandacht brengen van marktontwikkelingen? Er zijn zeker mogelijkheden voor een bijbaan, stage lopen of afstuderen binnen Speakup.

Wij geloven niet in een standaard omschrijving van een opdracht maar maken gezamenlijk een passend verhaal! Wij staan zeker open voor jouw nieuwe ideeën en horen graag van je.

 

 

Foto: (v.l.n.r.) een aantal van onze oud-studenten Carmen, Hugo, Steffanie en Jennifer. Hugo is nu onze collega!

 

 

Ook op zoek naar een bijbaan, stage of afstudeeropdracht en denk je erover deze bij Speakup uit te voeren?
Ben je benieuwd naar enkele van de gezichten achter ons bedrijf? Maak hier dan alvast kennis met een deel van ons team. Wil je graag bij ons aan de slag, maar kun je niet direct iets vinden wat bij jou past in ons actuele aanbod bijbanen, afstudeeropdrachten of stages? Dan nodigen we je uit om toch te solliciteren óf om jouw idee voor een stage of afstudeeropdracht met ons te delen. Wellicht heb je wel een tof idee voor ons waar we zelf even niet aan hebben gedacht!

 

Stuur je open sollicitatie naar Speakup.  Goed idee toch!

We nodigen je van harte uit om zelf het initiatief te nemen door jou en je idee aan ons voor te stellen. Geef bij je open sollicitatie wel even aan waar jouw voorkeur naar uitgaat en of je op zoek bent naar een bijbaan, stage of afstudeeropdracht. Hoe kun jij waarde toevoegen aan Speakup? Je kunt je open sollicitatie of idee direct verzenden naar hrm@speakup.nl t.a.v. Petra.

Speakup, Institutenweg 6, 7521 PK in Enschede | E-mail: hrm@speakup.nl | Telefoonnummer: 088 – 77 325 87.
Overige aanvullende informatie over ons bedrijf vind je op de rest van onze website.

[ Verstuur je open sollicitatie naar Speakup ]

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

 

Meer weten over hoe onze studenten de tijd hier hebben ervaren?
Blog: directiesecretaresse op sneakers
Blog: make your own breaks
Blog: vrijheid om te leren door te DOEN
Blog: genoeg te leren.. en te eten

 

Ben je een ondernemende student die houdt van commerciële, maatschappelijke en/of technische vraagstukken omtrent toekomstige telecommunicatie oplossingen?
Dan drinken we graag eens een kop koffie met je om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Zie jij jezelf al helemaal bij ons zitten? Solliciteren? Doen!

 

Heb je een vraag? Voel je vrij om die aan ons te stellen.